torsdag den 12. april 2012

Hilsen fra kryk-husaren / Greetings from me on crutches

Det er vist længe siden, jeg har været inde og skrive på min blog - det skyldes jeg har været inde og blive opereret i min venstre hofte. Så nu humper jeg rundt på krykker.

Jeg har længe haft ondt i venstre hofte, når jeg løb eller gik til Zumba. Til sidst måtte jeg indse at jeg skulle forbi en læge. Efter utallige besøg hos en fysioterapeut, konkluderede fys'en at han ikke kunne gøre noget for mig. Og anbefalede mig et besøg hos en sports specialist. Det var min egen læge heldigvis enig i.
Så jeg måtte forbi en rematolog, som beordrede MR-skanning og røgten, plus div. undersøgelser. Til sidst endte jeg hos en ortopædkirurg, som konkluderede at min ledlæbe var beskadiget og det krævede en operation.
Så den 16. marts blev jeg indskrevet på hospitalet og fik foretaget en kikkertoperation i hoften.

Det viste sig, jeg havde en gevækst siddende på ledkapslens kant. Den gevækst havde revet min ledlæbe af, så den sad og blev klemt inde i ledkapslen. Så tror der da pokker, jeg har haft ondt.

Derfor går meget af min tid med genoptræning og div. øvelser.
Men det er da blevet til lidt kort herhjemme på mit kreative værelse.
Dem vil I kunne se de næste par dage :)
It's been a long time since I've written on my blog - it is because I had surgery on my left hip. So now I limping around on crutches.
Therefore, much of my time goes with rehabilitation and misc. exercises.
But I have had time to go to my creative room.
You will be able to see the next few days :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar